Et truquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

  Accepto els termes

  Et truquem?

  Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

   Accepto els termes

   Qui som?

   Qui som?

   L’Associació Sant Cristòfol Manresa-Berga, antic Montepio, és una entitat sense ànim de lucre fundada el 14 de març de 1930, com a associació dedicada a prestar la defensa jurídica dels conductors.

   Actualment el montepio ofereix tot un conjunt de serveis per a les persones associades, que inclouen principalment la defensa jurídica, la gestió de sancions de trànsit, l’assessorament legal i la realització de múltiples tràmits i gestions.

   El marc territorial de montepio abasta bàsicament les comarques del Bages, Berguedà, Solsonès i Moianès, i té la seva seu central a Manresa amb una segona oficina a Berga.

   Visió

   El montepio vol ser una entitat de serveis a les persones que doni respostes a les seves necessitats durant tot el cicle vital. Som una organització compromesa i ens impliquem en la dinamització i els projectes del nostre territori.

   Valors

   En els nostres més de 90 anys d’existència, montepio s’ha convertit en una associació de referència al nostre territori. Tant en els seus inicis com a l’actualitat, comptem amb la confiança de les nostres persones associades, el personal i auxiliars que col·laboren. En el model de negoci de montepio es reflecteix la nostra missió i els nostres valors ( “confiança”, “dinamisme” i “entusiasme”). Aquests valors també es troben en el nostre compromís amb la responsabilitat social empresarial.

   Confiança

   Compromesos amb la nostra tradició empresarial, actuem de forma honesta i responsable. Considerem la relació amb les persones associades, personal i auxiliars que col·laboren, com una associació duradora, equitativa i equilibrada.

   Dinamisme

   Pensem com una organització moderna i avançada. En el diàleg amb els nostres grups d’interès configurem noves vies i solucions intel·ligents. Som eficients, metòdics i previsors.

   Entusiasme

   Assumim una postura oberta, interessada i compromesa, compartint les preocupacions de les persones associades i col·laboradores.

   El nostre equip

   Josep M. Soler Bonet

   Director

   Lourdes Donaire Pérez

   Responsable de gestoria i processos legals

   Àngels Santolaria Morros

   Gestora Montepio Família

   Elisabet Cruz Racero

   Administració

   Ismael Diaz Pasadas

   Responsable Comptabilitat

   Un equip de professionals dedicats al servei i benestar de les persones