Et truquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

  Accepto els termes

  Et truquem?

  Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

   Accepto els termes

   Què inclou la meva quota?

   Què inclou la meva quota?

   Per la tranquil·litat de l’empresa, la millor defensa.

   Amb la quota montepio-empresa els nostres serveis es dirigeixen directament als vehicles assegurats amb independència del treballador que condueixi el vehicle.

   Si qualsevol dels treballadors/es de l’empresa es veu implicat/da en un accident de circulació conduint un dels vehicles assegurats: 

   L’assistència jurídica consistirà

    

   • Representació i defensa legal en tots els tràmits a qualsevol país de la UE
    • La causa penal que es segueixi contra l’empresa o el conductor del vehicle assegurat amb motiu de l’accident de circulació, davant de qualsevol Jutjat o Tribunal.
    • Qualsevol causa penal en la que estigui comparegut com a part perjudicada, davant de qualsevol Jutjat o Tribunal, reclamant tant danys personals com materials.
    • En qualsevol procediment civil que calgui instar per reclamar tant els danys personals com materials que s’hagin derivat de l’accident. Posem al teu servei els millors pèrits per assegurar-te la millor indemnització.
   • Si l’empresa o el conductor del vehicle assegurat  fos imputat en un procés penal derivat d’un accident de circulació i se li demanés fiança per gaudir de la llibertat provisional, proporcionarem fins a un límit màxim de 6.000 euros.
   • Ens fem càrrec dels pèrits, tècnics o mèdics, necessaris per la teva defensa o reclamació i fem el seguiment de tot el procés de peritatge.
   Si la teva companyia no et respon.

   Tu ets el nostre client, i per tant et gestionem les reclamacions per conflicte d’interessos amb la teva companyia d’assegurança.

   Gestió de sancions i tràmits.

   T’avisem de totes les sancions publicades al BOE perquè no perdis l’oportunitat d’identificar el conductor del vehicle assegurat i et gestionem tant el recurs com el pagament de la sanció davant de Trànsit com de Transports.

   Et gestionem els documents administratius vinculats al teu vehicle assegurat, a uns preus exclusius.

   Quota de 40€ l’any per vehicle

   Tindràs molt per molt poc