Et truquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

  Accepto els termes

  Et truquem?

  Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

   Accepto els termes

   Actualitat

   Recursos de sancions de trànsit

   Abr 23, 2024

   Un dels serveis més valorats del montepio és la presentació de recursos per les sancions de trànsit. La reclamació davant de l’Administració és un dret que tenim quan no estem conformes amb la seva actuació. Davant d’una sanció ens cal un assessorament expert per estalviar,  si es pot,  pèrdues de punts o reduir els imports de les sancions.  Abans de fer la reclamació cal una valoració experta dels motius de la reclamació, possibles defectes de forma i les proves que podem aportar. Cal tenir en compte que al reclamar perdem la possibilitat del descompte del 50% en l’import de la sanció.

   Tindràs molt per molt poc