Et truquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

  Accepto els termes

  Et truquem?

  Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

   Accepto els termes

   Actualitat

   Saps que el montepio t’avisa si tens una multa publicada al BOE?

   Feb 29, 2024

   Quan per la raó que sigui (domicili erroni o desconegut, absent, no recollit..) les administracions no poden comunicar una multa a la persona sancionada, aquesta és publicada al BOE. Amb aquesta publicació la multa es dona per notificada i comença a córrer el període de 20 dies per poder-la pagar bonificada en el 50% o bé pel seu possible recurs administratiu.

   Des de montepio oferim el servei d’avís gratuït per tots els nostres socis i sòcies quan apareix una sanció al seu nom publicada al BOE, de manera que se n’assabentin i així evitar problemes més endavant com seria la pèrdua de la possibilitat de recurs o de pagament bonificat o fins i tot un embargament al compte en via executiva.


   Ser del montepio et dona tranquil·litat! Vine al montepio i descobreix tots els nostres serveis per 57 euros a l’any!

   Montepio es mou amb tu!

   Tindràs molt per molt poc