Actualitat

Sol·licita la baixa temporal pels vehicles inactius i estalvia despeses.

Feb 15, 2024

Saps que encara que no facis servir el teu vehicle i el tinguis aparcat al garatge has de tenir-lo igualment assegurat i al corrent de l’impost de circulació i del de CO2? Aquest és un bon motiu per sol·licitar-ne la Baixa Temporal.

Per poder circular els vehicles han d’estar donats d’alta administrativa a la DGT. Això implica estar al dia de l’impost de circulació i tenir l’assegurança i l’ITV en vigor. Per això, si no has de fer servir un vehicle durant un temps el millor és donar-lo de baixa temporalment i estalviar aquestes despeses.

La baixa temporal està pensada per vehicles que, pel motiu que sigui, no s’han d’utilitzar durant un llarg període de temps però és possible que siguin utilitzats en un futur. És una baixa que es pot revertir en qualsevol moment quan el vehicle hagi de tornar a ser utilitzat.

Si et trobes en aquesta situació, vine al montepio! Montepio es mou amb tu!

Tindràs molt per molt poc

Et truquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

    Accepto els termes

    Et truquem?

    Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

      Accepto els termes