Actualitat

A partir d’aquest mes és obligatori el certificat de circulació per als patinets elèctrics.

Ene 31, 2024

Ha entrat en vigor una nova normativa de la DGT per als patinets elèctrics. L’objectiu és que tots els patinets estiguin degudament homologats i compleixin amb les condicions de seguretat per circular.

Des del 22 de gener d’aquest any tots els patinets elèctrics que es comercialitzin han de disposar d’un certificat de circulació, a més de tenir sistema de doble frenada, llum davantera i posterior, llum de fre i avisador acústic, una velocitat màxima de 25 km/h i una placa d’identificació entre d’altres especificacions tècniques.

Així, els nous patinets elèctrics, disposaran dels certificats de circulació i d’identificació específics que, entre altres aspectes, acrediten que el motor no podrà ser manipulat, tant pel que fa a la velocitat com a la potència.

Són els fabricants els responsables d’aconseguir aquesta certificació de la DGT.

Els que s’han comprat anteriorment sense aquesta certificació podran seguir circulant durant els pròxims tres anys, fins al 22 de gener del 2027. És recomanable demanar posar-se en contacte amb el fabricant per mirar d’aconseguir-la.

Tindràs molt per molt poc

Et truquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

    Accepto els termes

    Et truquem?

    Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

      Accepto els termes