Et truquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

    Accepto els termes

    Et truquem?

    Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

      Accepto els termes

      Actualitat

      Recordatori dels límits de velocitat vies urbanes

      Nov 30, 2023

      Us volem recordar que en diverses vies de les ciutats, el límit de velocitat està establert en un màxim de 30 km per hora i així està degudament indicat en cada un d’aquests carrers.
      Des de l’entrada en vigor d’aquesta nova normativa l’any 2021, els controls que es realitzaven havien estat únicament a títol informatiu i de conscienciació.

      Actualment, això ja no és així i estan començant a arribar a les nostres oficines persones que han estat sancionades per circular per sobre dels 30 km per hora per aquestes vies senyalitzades.

      Amb aquest recordatori us volem insistir sobretot que l’objectiu és la nostra seguretat i la reducció de la velocitat a les ciutats per evitar accidents i lesions greus en possibles atropellaments.

      Així mateix, us volem informar que, d’acord amb la legislació vigent, l’import d’aquestes sancions és elevat i pot comportar també la pèrdua de punts. Per exemple, circular a 51 km/h per una avinguda on el màxim és de 30, comporta una sanció de 300 euros i la pèrdua de dos punts del carnet de conduir.

      Per tot això respectem els senyals i conduïm de forma segura i responsable.

      Tindràs molt per molt poc