Et truquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

  Accepto els termes

  Et truquem?

  Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

   Accepto els termes

   Actualitat

   El montepio renova una temporada més com a espònsor del primer equip femení del Futbol Sala Casserres, que enguany tornarà militar a la divisió d’honor catalana.

   Sep 29, 2023

   Signatura del conveni entre el Director del Montepio el senyor Josep M Soler i el President del Futbol Sala Casserres el senyor Josep Colillas.

   Dimecres dia 27 s’ha presentat a la seu del Montepio de Conductors a Berga, el conveni de col·laboració per renovar la col·laboració de Montepio com l’espònsor principal de l’equip femení sènior per a la temporada 2023-2024. Amb aquest acord l’equip competirà a la Divisió d’Honor catalana com a “Montepio futbol Sala Casserres”. El montepio va iniciar la seva col·laboració amb el club de Casserres l’any 2021 i enguany serà la tercera temporada que fa d’espònsor principal de l’equip.

   Des de Montepio el seu director destaca que : “volem fer visible el nostre arrelament al territori i en especial al Berguedà on tenim una gran presència” i “És un projecte que arrenca des de la modèstia però amb tot l’esforç i il·lusió i que ha d’engrescar a tota la comarca”. “Des del montepio estem compromesos en l’esport de base i en donar visibilitat a l’esport femení”

   La secció femenina del Futbol Sala Casserres comença a prendre forma el juny del 2005, quan l’equip amateur del poble, que ja feia anys que jugava la lligueta del consell comarcal, es va plantejar la possibilitat de federar l’equip. L’octubre del 2005 es disputa el primer partit oficial de la secció femenina (3ra divisió), que en aquells moments comptava amb 13 jugadores del Berguedà.

   Després de l’ascens a la divisió d’Honor catalana l’any 2021, va haver d’afrontar un any difícil amb un nou descens. Enguany tornarà a competir a la Divisió d’Honor Catalana amb un equip format per jugadores del propi planter i de diversos pobles del Berguedà.

   Tindràs molt per molt poc