Et truquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

  Accepto els termes

  Et truquem?

  Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

   Accepto els termes

   Actualitat

   El montepio celebra l’Assemblea Anual

   Jun 21, 2023

   El Montepio celebra l’Assemblea Anual durant la qual hi va haver el relleu a la presidència, essent nomenat nou President del Montepio el Sr. Antoni Daura en substitució del Sr. Llorenç Juanola. Els resultats consolidats de Montepio del mateix exercici presenten uns beneficis de 174.061 euros.

   En l’assemblea anual ordinària del Montepio de Conductors celebrada a la seu de l’entitat el passat 19 de juny es van aprovar els comptes corresponents a l’exercici 2022. El resultat consolidat és un benefici de 174.061 euros, dels quals 56.345 corresponen a la corredoria d’assegurances.

   Durant el transcurs de l’assemblea es va produir el relleu a la Presidència de l’entitat. En Llorenç Juanola Foixench ha exercit el càrrec de President des de l’any 2015, en una situació difícil per a l’entitat que finalment es va poder reconduir. Actualment el Montepio és una entitat completament sanejada i que l’any passat va completar la seva transformació de mutualitat a associació. També cal destacar la creació de la Fundació Montepio l’any 2021, amb la finalitat de potenciar tota l’activitat social i d’educació vial que sempre ha caracteritzat al Montepio.

   En Llorenç Juanola cedeix la presidència, un cop completat el període reglamentari de vuit anys, a l’Antoni Daura i Jorba. Aquest últim ja ocupava el càrrec de vicepresident de l’entitat i ara assumeix el màxim càrrec de responsabilitat. Malgrat que ja no formi part de la Junta directiva en Llorenç Juanola seguirà vinculat a l’entitat com a President de la Fundació Montepio, des d’on podrà seguir impulsant les activitats de l’entitat vinculades al territori.

   Antoni Daura i Jorba és llicenciat en Geografia i Història, de professió editor i llibreter i que del 1997 al 2005 va presidir el Centre d’Estudis del Bages. I del 2010 al 2018 el Gremi de Llibreters de Catalunya. Actualment, des del passat mes de març ençà també és president de la Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa (UBIC). Per altra banda, des del 2019 és membre del Ple de la Cambra de Comerç de Manresa. L’any 2020 es va incorporar a la Junta del Montepio i n’ha estat el vice-president des de l’any 2021.

   Durant l’acte el nou president ha manifestat “El compromís per seguir treballant en l’adaptació del Montepio als canvis del moment actual per garantir la seva solvència com a entitat referent a les nostres comarques”.

   Nova Junta Directiva del Montepio

   • President : Antoni Daura Jorba
   • Vicepresidenta: Sílvia Cubo Pons
   • Tresorer : Miquel Pujol Cortés
   • Vocals : Joan Font Viñas, Joan Puigmartí Fainé, Alfons Haro Najar, Alfonso Sánchez Sánchez, Montse Giralt Carmen, Antoni Martínez Gil.

   Tindràs molt per molt poc