Actualitat

El montepio amplia la protecció als fills fins als 16 anys

May 5, 2023

En la línia de millorar les prestacions que montepio ofereix als associats, ara s’amplia la cobertura de defensa jurídica als fills fins als 16 anys, enlloc dels 14 actuals. D’aquesta manera tots els fills menors de 16 anys queden protegits davant de qualsevol incident de circulació, ja bé sigui com a conductor de ciclomotor, bicicleta, patinet, o simplement com a vianant.

Aquesta extensió de garantia queda incorporada a la quota de soci sense cap cost addicional des del dia 1 de maig. El servei inclou la defensa gratuïta amb advocats, peritatges mèdics i tècnics inclosos, davant de qualsevol incident de circulació que puguin patir els fills, ja bé sigui com a causant o com a afectat.

montepio cuidem el que més estimes.

Tindràs molt per molt poc

Et truquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

    Accepto els termes

    Et truquem?

    Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

      Accepto els termes