Et truquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

  Accepto els termes

  Et truquem?

  Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

   Accepto els termes

   Actualitat

   El montepio fa lliurament a Caritas Manresa de 1.521 euros recaptats durant la festa de Sant Cristòfol

   Sep 21, 2022

   Benedicció de vehicles i col·lecta solidària

   El passat 8 de juliol es va celebrar dins del marc de les Festes de Sant Cristòfol a Manresa, la tradicional benedicció de vehicles i lliurament de les medalles de Sant Cristòfol. Com és costum coincidint amb la celebració es fa la col·lecta solidària que enguany anava destinada a l’acollida de persones refugiades d’Ucraïna que realitza Càritas Diocesana de Vic.

   Càritas Diocesana de Vic disposa d’unes 170 places per acollir les persones. Les persones refugiades acollides són bàsicament dones i infants, que reben el suport de Càritas a través de voluntàries i tècniques que les acompanyen. Però també necessiten cobrir les seves necessitats més bàsiques per a poder-se recuperar físicament i emocionalment.

   La recaptació final de la col·lecta fou de 1.521 euros que es van lliurar el dia 14 de setembre.

   Adjuntem fotografia de l’acte de lliurament amb el President de montepio (Llorenç Juanola) i Joan Cots com a Patró de la Fundació Montepio, fent el lliurament a Josefina Farrés i a Josefina Pla en representació de Caritas Manresa.

   Tindràs molt per molt poc