Et truquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

  Accepto els termes

  Et truquem?

  Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

   Accepto els termes

   Actualitat

   El montepio presenta els resultats de l’any 2021

   Jul 29, 2022

   El Montepio presenta resultats de l’any 2021, havent assolit els objectius de transformar la mútua en associació, començar l’activitat de la nova fundació Montepio, presentant uns beneficis consolidats de 107.680,00.

   En l’assemblea anual ordinària del Montepio de Conductors celebrada a la seu de l’entitat el passat 22 de juny es van aprovar els comptes corresponents a l’exercici 2021. El resultat consolidat és un benefici de 107.680, dels quals 60.085 corresponen a la corredoria d’assegurances.

   Dins del Pla estratègic del Montepio, l’any 2021 es van iniciar els tràmits per convertir la mutualitat en una associació sense ànim de lucre i aquest procés s’ha completat recentment, de manera que el Montepio també canviarà la denominació i passarà de “Montepio de Conductors Sant Cristòfol Manresa-Berga” a “Associació Sant Cristòfol Manresa-Berga (Antic Montepio)”.

   L’objectiu d’aquest canvi és agilitzar la gestió de l’entitat i curar-se davant de futurs canvis normatius en el món de les companyies d’assegurances que comprometessin el futur de les petites mutualitats. Amb aquesta transformació el Montepio pot seguir prestant els mateixos serveis a les persones associades i té més facilitats per incorporar-ne de nous.

   Un altre fita important també vinculada al Pla estratègic és el començament de les activitats de la Fundació Montepio que vol convertir-se en una eina de servei al territori, dins dels àmbits de la mobilitat sostenible i la seguretat viària. La Fundació ha començat les seves activitats aquest primer semestre del 2022 amb les “Jornades Fundació Montepio, parlem de la nova mobilitat” celebrades a Manresa i a Berga.

   Pots consultar la memòria del montepio 2021 aquí: t.ly/ED2X

   Tindràs molt per molt poc