Et truquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

  Accepto els termes

  Et truquem?

  Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

   Accepto els termes

   Actualitat

   Bo Lloguer Jove 2022

   Feb 24, 2022 | Uncategorized

   En el BOE núm. 16 de 19 de gener de 2022 s’ha publicat el Reial decret 42/2022, de 18 de gener, pel qual es regula el Bo Lloguer Jove i el Pla Estatal per a l’accés a l’habitatge 2022-2025, que entra en vigor el dia 20 de gener de 2022.

   Amb aquest Reial decret s’impulsa l’accés de les persones joves a l’habitatge de lloguer i per tant la seva emancipació mitjançant la implantació del Bo Lloguer Jove, i alhora s’estableix un programa d’ajuts específicament per als joves al Pla estatal per a l’accés a l’habitatge 2022-2025.

   El Bo Lloguer Jove es dissenya amb una ajuda de 250 euros mensuals per a les persones joves de fins a trenta-cinc anys inclosos, a fi de facilitar-ne l’emancipació; la unitat de convivència no podrà tenir ingressos superiors a 3 vegades l’IPREM (Indicador Públic de Renda d’Efectes Múltiples) i l’ajut es concedeix per un termini de dos anys, és a dir, es tracta d’un ajut total de 6.000 euros repartit en 24 mensualitats.

   A partir del proper mes de març ja es podrà sol·licitar el Bo jove per al lloguer d’habitatge 2022. Des de montepio oferim assessorament sobre les condicions d’aquest ajut i la seva tramitació per a les persones associades.

   Vine a montepio i t’ajudem! Pots contactar a:
   montepio-família@montepio.cat
   Whatsapp: 619 028 588
   Telèfon: 938776464

   Tindràs molt per molt poc