Et truquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

  Accepto els termes

  Et truquem?

  Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

   Accepto els termes

   Actualitat

   Vols millorar les teves capacitats cognitives?

   Nov 25, 2021

   Elevvo: Nou servei de montepio

   El montepio ofereix a les persones associades una nova proposta per aconseguir una millora personal en EL SEU RENDIMENT COGNITIU.

   Elevvo és una eina d’avaluació i d’intervenció a nivell neurocognitiu i neurofisiològic que treballa l’estimulació cognitiva. Es tracta d’una tecnologia de neurofeedback avalada científicament i basada en la recerca científica.

   L’empresa que ha desenvolupat l’eina és Britbrain, amb seus a Saragossa, Barcelona i Boston, en col·laboració amb la Universitat de Saragossa, l’Institut de Ciències de la Salut d’Aragó i altres entitats internacionals.

   L’objectiu d’aquesta eina és millorar la capacitat i el rendiment cognitiu i les funcions executives com la memòria de treball, l’atenció sostinguda i la velocitat de processament que milloren el llenguatge, el raonament i la planificació entre altres.

   Aquest servei pot ser útil en totes els edats perquè en cada cas hi ha unes necessitats diferents, des de la percepció de “l’estic perdent…ja no soc el que era” a la millora de les capacitats d’aprenentatge pels infants o adolescents. També pot ser molt útil pels estudiants o adults que volen millorar el rendiment professional o acadèmic, o per a les persones més grans que volem treballar un envelliment saludable.

   Aquest treball es basa en un entrenament que es desenvolupa en diverses sessionspersonalitzades per a cada usuari.

   Les persones interessades poden sol·licitar més informació o una prova gratuïta adreçant-se a montepio-familia@montepio.cat o telefonant al 93 877 64 64.

   Totes les sessions es realitzaran a les dependències de montepio a càrrec de l’empresa Neuro in Business, i disposem d’unes tarifes especials per a les nostres persones associades.

   Tindràs molt per molt poc