Et truquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

  Accepto els termes

  Et truquem?

  Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

   Accepto els termes

   Actualitat

   Nou espònsor del primer equip femení del Futbol Sala Casserres

   Sep 24, 2021

   Dimecres dia 22 s’ha presentat a la seu del montepio a Berga, el conveni de col·laboració per convertir a Montepio en l’espònsor principal de l’equip femení sènior per a les temporades 2021-2022 i 2022-2023. Amb aquest acord l’equip competirà a la Divisió d’Honor catalana com a “Montepio futbol Sala Casserres”.

   La presentació també ha comptat amb la presència de les dues catalanes de l’equip Cèlia Guixé i Jeni Seralvo, el delegat de l’equip Ramon Riu i del Director de l’oficina de montepio a Berga el senyor Jordi Càrdenas.

   Des de montepio el seu president destaca que : “volem fer visible el nostre arrelament al territori i en especial al Berguedà on tenim una gran presència” i “És un projecte que arrenca des de la modèstia però amb tot l’esforç i il·lusió i que ha d’engrescar a tota la comarca”.

   La secció femenina del Futbol Sala Casserres comença a prendre forma el juny del 2005, quan l’equip amateur del poble, que ja feia anys que jugava la lligueta del consell comarcal, es va plantejar la possibilitat de federar l’equip.

   L’octubre del 2005 es disputa el primer partit oficial de la secció femenina (3ra divisió), que en aquells moments comptava amb 13 jugadores, quatre casserrenques i la resta de pobles berguedans.

   Després de lluites contra equips i pandèmia, semblava que no arribaria mai l’ascens a divisió d’honor. Primer en va privar el Sabadell, després el Vilatorrada i, finalment el juny del 2021 a l’última jornada, s’aconsegueix el segon títol de lliga de la secció i l’ascens a la màxima categoria Catalana.

   Tindràs molt per molt poc