Et truquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

  Accepto els termes

  Et truquem?

  Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

   Accepto els termes

   Actualitat

   El montepio tanca l’exercici 2020 amb beneficis i un nou pla estratègic

   Ago 12, 2021

   El montepio va presentar els resultats anuals del 2020 en la l’assemblea de Socis celebrada de forma telemàtica el passat 28 de juny.

   A l’assemblea de l’entitat, presidida per Llorenç Juanola, es van presentar els comptes anuals corresponents a l’exercici 2020 que es van tancar amb un benefici de 52.896 euros.

   Tot i les dificultats per la COVID i el tancament, el montepio va poder mantenir en tot moment l’atenció a les persones, ja bé sigui de forma telemàtica o presencial.

   Cal destacar que en els mesos més durs del confinament es va fer un seguiment especial dels mutualistes més vulnerables, coordinats amb els serveis socials dels ajuntaments de Manresa i Berga, i es va col·laborar amb Althaia i l’Hospital de Sant Bernabé de Berga.

   Dins del Pla estratègic de l’entitat hi haurà una aposta decidida per a una mobilitat sostenible, així com l’augment de serveis adreçats a les persones.

   El passat mes de febrer ja es va posar en marxa el servei de lloguer de cotxe elèctric compartit (carsharing) i ben aviat es presentaran nous serveis per donar encara més valor a la quota de montepio.

   Com a novetat significativa cal destacar l’anunci de la constitució de la Fundació Montepio Sant Cristòfol Manresa-Berga Fundació Privada, amb l’objectiu de promoure projectes que puguin tenir un impacte de millora en el nostre àmbit territorial.

   La Fundació es presentarà i començarà a treballar la propera tardor un cop definides les seves prioritats estratègiques.

   Pots consultar la memòria del montepio 2020 a l’enllaç: is.gd/x4MJj0 

   Tindràs molt per molt poc