Et truquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

    Accepto els termes

    Et truquem?

    Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

      Accepto els termes

      Actualitat

      El llum V16 ja substitueix els triangles d’emergència

      Ago 6, 2021

      El triangle vermell d’emergència té els dies comptats. La darrera reforma del Reglament general de Circulació, aprovada el dia 10 de novembre al Consell de Ministres i publicada en el Reial Decret 970/2020, introdueix un novetat importat.

      A partir de l’1 de juliol, el triangle d’ emergències ha començat a ser substituït per un nou dispositiu, la llum d’emergència V-16.

      Des d’aquest moment, tots dos elements de seguretat conviuran i podran ser utilitzats indistintament fins l’1 de gener de 2026, data en la qual estarem obligats a utilitzar únicament i exclusivament la llum d’emergència V16.

      El 1999 van entrar en vigor els triangles d’emergència, però ara desapareixeran progressivament pel risc que suposa per posar-los i treure’ls de la via.

      Els conductors han de baixar del vehicle i caminar uns 50 metres per la carretera. També és, per tant, un sistema més ràpid.

      Com és i com funciona?

      El nou element de seguretat redueix el risc d’accidents perquè els conductors no han de baixar del cotxe per utilitzar-lo.

      Només cal instal·lar-lo al sostre gràcies a l’imant que fa que s’hi aguanti. La potència de la seva llum fa que sigui visible des d’un quilòmetre de distància i amb un angle de visió de 360 graus.

      Tindràs molt per molt poc