Et truquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

  Accepto els termes

  Et truquem?

  Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

   Accepto els termes

   Actualitat

   El llum V16 ja substitueix els triangles d’emergència

   Ago 6, 2021 | Uncategorized

   El triangle vermell d’emergència té els dies comptats. La darrera reforma del Reglament general de Circulació, aprovada el dia 10 de novembre al Consell de Ministres i publicada en el Reial Decret 970/2020, introdueix un novetat importat.

   A partir de l’1 de juliol, el triangle d’ emergències ha començat a ser substituït per un nou dispositiu, la llum d’emergència V-16.

   Des d’aquest moment, tots dos elements de seguretat conviuran i podran ser utilitzats indistintament fins l’1 de gener de 2026, data en la qual estarem obligats a utilitzar únicament i exclusivament la llum d’emergència V16.

   El 1999 van entrar en vigor els triangles d’emergència, però ara desapareixeran progressivament pel risc que suposa per posar-los i treure’ls de la via.

   Els conductors han de baixar del vehicle i caminar uns 50 metres per la carretera. També és, per tant, un sistema més ràpid.

   Com és i com funciona?

   El nou element de seguretat redueix el risc d’accidents perquè els conductors no han de baixar del cotxe per utilitzar-lo.

   Només cal instal·lar-lo al sostre gràcies a l’imant que fa que s’hi aguanti. La potència de la seva llum fa que sigui visible des d’un quilòmetre de distància i amb un angle de visió de 360 graus.

   Tindràs molt per molt poc