Et truquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

  Accepto els termes

  Et truquem?

  Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

   Accepto els termes

   Actualitat

   Casos reals montepio: Sancions al BOE

   May 17, 2021

   Una mutualista de montepio va rebre una trucada de la seva companyia asseguradora en què li van dir que tenia publicades dues sancions al BOE.

   Quan li’n van explicar els detalls va veure que eren totes dues d’un mateix municipi, pel qual ella circulava de tant en tant. Tot i que se’n va estranyar una mica, perquè no sol córrer mai gaire, ni per aquell municipi ni per enlloc, va pensar que podia ser possible.

   Quan va veure les dates i les hores de les infraccions, però, es va adonar que era impossible: les infraccions s’havien comès en dies entre setmana, dies en què no acostumava a anar al municipi en qüestió, i les hores en què els fets se suposava que havien passat eren hores en què ella era a la feina, que era en un altre municipi.

   Una filla seva li agafava el cotxe de vegades, però no en les hores que ella era a la feina, perquè se l’hi emportava i quedava aparcat allà durant tot el torn.

   Després d’haver repassat el que havia fet aquells dos dies concrets i assegurar-se que no podia ser que les sancions fossin per a ella, va començar a investigar per veure com podia posar remei a la situació.

   Havent consultat amics i familiars i fet qui sap quantes cerques a internet, sense haver tret l’aigua clara de res, es va decidir a trucar-nos. A montepio vam escoltar el cas i ens hi vam posar per treure’n l’entrellat.

   Ens vam posar en contacte amb l’organisme, vam fer les gestions pertinents i finalment es va poder arribar a la conclusió que, efectivament, es tractava d’un error, per la qual cosa les multes van ser anul·lades i la nostra mutualista va poder tornar a respirar tranquil.

   Encara de de vegades sembli impossible i que no valgui la pena mirar de reclamar una sanció que és incorrecta, hem de ser conscients que és el nostre dret, i a montepio sempre hi serem per ajudar-vos en aquests i molts d’altres temes!

   Tindràs molt per molt poc