Actualitat

Finalitza la moratòria de la ZBE Rondes de Barcelona

Mar 29, 2021

Amb l’objectiu de vetllar per la qualitat de l’aire i la salut pública, des de l’1 de gener del 2020, es restringeix permanentment la circulació dins la zona de baixes emissions (ZBE) de tots aquells vehicles als quals no els correspon cap distintiu ambiental de la DGT.

El 31 de març finalitza la moratòria de la ZBE Rondes de Barcelona per a les furgonetes a les quals no els correspon distintiu ambiental.

A partir de l’1 d’abril del 2021, les furgonetes (N1) sense distintiu ambiental no podran accedir ni circular per la ZBE Rondes de Barcelona en l’horari restringit: de dilluns a divendres laborables de 7 a 20 h.

Comencen les sancions per les furgonetes (categoria N1) de benzina anteriors a la norma Euro 3 (habitualment matriculades abans del 2000) i les dièsel anteriors a la norma Euro 4 (habitualment matriculades abans del 2005 o 2006).

Consulta aquí el detall dels vehicles afectats per aquesta restricció.

Tindràs molt per molt poc

Et truquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

    Accepto els termes

    Et truquem?

    Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

      Accepto els termes