Et truquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

    Accepto els termes

    Et truquem?

    Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

      Accepto els termes

      Actualitat

      Cas real montepio: Vaig deixar la meva asseguradora

      Mar 25, 2021

      Un mutualista de montepio va trobar-se en la situació següent: conduïa cap a la feina dins de ciutat observant totes les normes i, circulant per un carrer amb cotxes aparcats al costat dret, un altre conductor que acabava d’estacionar va obrir la porta de sobte i sense mirar just quan ell passava.

      Comprensiblement, el nostre assegurat no va tenir temps de reaccionar i va col·lisionar amb la porta, cosa que va causar danys considerables a tots dos vehicles.

      Quan el nostre client va baixar del vehicle per fer una declaració amistosa d’accident, l’altre implicat li va reconèixer que no tenia assegurança, per la qual cosa van haver de trucar la policia local.

      Quan va arribar, la policia va fer un atestat, però no hi va deixar clar de qui era la culpa del sinistre i, per tant, s’havia d’anar a reclamar al consorci.

      L’asseguradora no respòn

      Quan el mutualista va adreçar-se a la seva companyia asseguradora per fer les gestions pertinents i tramitar la reclamació, aquesta no va voler-ho fer basant-se en la poca claredat de l’atestat.

      Després d’insistir i no aconseguir respostes satisfactòries, el nostre mutualista ens va venir a demanar consell visiblement afectat.

      Anar darrere del cas sense trobar mai un interlocutor que estigués disposat a ajudar-lo o ni tan sols escoltar-lo havia fet que estigués a punt de deixar-ho estar, però va decidir confiar en nosaltres abans de donar-se per vençut.

      Un cop arribat a montepio ens vam posar a treballar per donar solució al problema. Vam escoltar el client i vam demanar ajuda al nostre servei jurídic, que va estudiar el cas amb atenció i, després de demanar designa i de fer diverses consultes al consorci, va poder arribar a resoldre la situació.

      Finalment el client va cobrar la reparació dels danys que tenia al vehicle i ha quedat molt satisfet de la gestió realitzada per montepio.

      Tindràs molt per molt poc