Et truquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

    Accepto els termes

    Et truquem?

    Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

      Accepto els termes

      Actualitat

      L’Ajuntament de Manresa posa en funcionament quatre radars informatius

      Feb 17, 2021

      Amb l’objectiu de reduir els atropellaments i sensibilitzar respecte de la velocitat dels vehicles i garantir una major seguretat als passos de vianants, la regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament de Manresa ha posat en funcionament quatre radars pedagògics a diferents punts de la ciutat.

      Concretament es troben situats a la carretera del Pont amb el carrer Trieta (sentit ascendent), l’avinguda de les Bases de Manresa amb el carrer Cintaires (en direcció plaça de la Creu), l’avinguda dels Dolors amb el carrer Estanislau Cases (sentit sortida) i la carretera del Pont de Vilomara, entre els carrers de Domènec i Muntaner i el carrer de Sant Joan de Déu (sentit entrada ciutat).

      Els radars no tenen funcionalitat sancionadora sinó que pretenen sensibilitzar als conductors de la velocitat a la qual realment circulen de forma que la puguin adaptar a l’establerta per a la via.

      El radar informa de la velocitat dels vehicles i si aquesta és l’adequada apareix a la pantalla en color verd i seguidament amb una emoticona amb una cara somrient.

      Per contra, si la velocitat és superior a la permesa, la informació lluminosa de la velocitat és de color vermell seguida amb una cara de tristesa.

      Aquesta actuació forma part del projecte «Manresa a Pas Segur» presentat pel montepio i que va ser seleccionat per la ciutadania dins els Pressupostos Participatius 2019.

      Font: Regió 7

      Tindràs molt per molt poc